• BIST 9321.64
  • Altın 4194.219
  • Dolar 38.1905
  • Euro 43.9823
  • Ankara : 21 °C
  • İstanbul : 18 °C
  • İzmir : 23 °C

Şenliğe Yelken Açtılar

23.09.2013 13:18
Şenliğe Yelken Açtılar
10. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği'nde düzenlenen yelken yarışları nefes kesti.

10. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği'nde düzenlenen yelken yarışları nefes kesti. Ankara Yelken Kulübü ile Gölbaşı Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği yelken yarışları, şenliğin ikinci ve üçüncü gününde Mogan Gölünde gerçekleştirildi.

Yelkenciler, iki gün boyunca optimist, lazer ve pirat sınıflarında yarışırken heyecan doruktaydı. Oldukça çekişmeli geçen yarışmaları, Gölbaşılı yelkenseverler de heyecanla takip ettiler.
 

ÖDÜLLER BAŞKAN ODABAŞI'NDAN

Yelken yarışlarının sonucunda optimist sınıfında Aslı Saraçlar birinci, Barış Elçi ikinci, Atacan Üçerler üçüncü oldu. Pirat sınıfında Engin Öztürk-Mehmet Özçetin birinci, Selim Hüseyinoğlu-Bora Hızal ikinci, Hakan Nil Kocakulak-Serhan Poçan üçüncülüğü elde etti. lazer sınıfında ise Nur Dider Soylu birinciliği kimseye kaptırmazken Duhan Soylu ikinci, Yaren Sezginer de üçüncü oldu.

Başarılı yelkencilerin ödüllerini Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı verdi. İki gün boyunca şenliğe renk katan yelkencilere teşekkür eden Başkan Odabaşı, başarılı yelkencileri de kutladı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim