• BIST 9002.34
  • Altın 2960.806
  • Dolar 34.1727
  • Euro 37.0326
  • Ankara : 5 °C
  • İstanbul : 13 °C
  • İzmir : 14 °C

OLCAY ÇETİNKAYA TÜM SÖYLENTİLERE SON NOKTAYI KOYDU

14.06.2024 12:37
OLCAY ÇETİNKAYA   TÜM SÖYLENTİLERE SON NOKTAYI KOYDU
Olcay Çetinkaya son noktayı koydu: Beklenti ve talebim yokturOlcay Çetinkaya son noktayı koydu: Beklenti ve talebim yoktur Kaynak: Olcay Çetinkaya son noktayı koydu: Beklenti ve talebim yoktur

Gölbaşı Belediyespor Kulübü, yerel seçimlerin ardından kongre ile yeni yönetim seçimi süreciyle gündeme gelirken, işadamı Olcay Çetinkaya adıyla ilgili iddialar da ortaya atıldı. Ancak Çetinkaya, yapılan iddialara ilişkin basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendirdi.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanlığı gibi bir beklentisinin olmadığını belirtti. Ayrıca, Tulumtaşlı olduğu şeklindeki yanlış bilgilere karşın aslen Haymanalı olduğunu ve bununla gurur duyduğunu ifade etti. Ticari ilişkileri konusunda da açıklamalarda bulunan Çetinkaya, Gölbaşı eşrafıyla herhangi bir ticari ortaklığının veya ilişkisinin olmadığını vurguladı.  Çetinkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ''Bilindiği üzere, Gölbaşı Belediyespor Kulübü, yerel seçimlerin ardından kongre ile yeni yönetim seçimi süreciyle gündeme gelmiştir. Bu süreçte, adımın Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanlığı ile anıldığını öğrenmiş bulunmaktayım. Bu vesileyle kamuoyunu doğru bilgilendirmek isterim:

BEKLENTİM VE TALEBİM YOKTUR

Kamuoyunda sanıldığı gibi Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanlığı gibi bir beklentim ve talebim yoktur.

TULUMTAŞLI DEĞİL HAYMANALIYIM

Öte yandan, yanlış bir şekilde Tulumtaşlı olduğum söylense de, aslen Haymanalıyım ve Haymanalı olmaktan gurur duyuyorum.

GÖLBAŞI'NDAN HİÇ KİMSEYLE ORTAKLIĞIM YOKTUR! 

-İFTİRA DEDİKODU VE SÖYLENTİDEN İBARETTİR

Gölbaşı eşrafının tanıdığı siyasi veya ticari kişilerle hiçbir ticari ortaklığım, ticaretim veya benzeri bir ilişkim bulunmamaktadır. Yıllardır aile şirketimizdeki ticari hayatımıza devam eden biri olarak, lekeye bulaşmadan helal dairesinde ticari hayatımıza halen devam etmekteyiz. Bu tür iddialar tamamen iftira, dedikodu ve söylentiden ibarettir.

SİYASİ BEKLENTİM YOKTUR

Mevcut siyasi konjonktürde herhangi bir siyasi beklenti içinde olmadığımı da açıkça ifade etmek isterim. Bu dönem yerel seçimlerde Mansur Yavaş ve Yakup Odabaşı gönüllüsü olarak aktif bir rol aldım. Seçim sürecinde tanıştığımız ve ihtiyaç sahibi olduklarını gördüğümüz ailelere desteğimiz kesintisiz olarak devam edecektir.

GERÇEKLERİ ÇARPITANLARA DURUŞUMUZ KESİNDİR

Bu açıklamayı yapma gereği duymamın nedeni, hakkımda yayılan asılsız dedikodulara ve iftiralara son vermek ve kamuoyunu doğru bilgilendirmektir. Gerçekleri çarpıtarak kişisel çıkar sağlamaya çalışanlara karşı duruşumuz kesindir.

SON KULLANMA TARİHLERİ 2029'DUR

Son sözüm şudur: İnsanların arkalarından konuşup yüzlerine bir şey diyemeyenlerin son kullanma tarihi 2029'dur. Saygılarımla...'

Kaynak: Olcay Çetinkaya son noktayı koydu: Beklenti ve talebim yoktur

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim