Oğuzhan Yıldırımoğlu üç hilal için sahaya iniyor

Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek’e sonuna kadar destek vereceğini bildiren Gölbaşı Andezit sahibi Oğuzhan Yıldırımoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı Belediye meclis üyesi aday adaylığına başvurusunu gerçekleştirdi.
Hem Bayburt hem de Gölbaşı Gerder köyü ailelerin çocuğu olan başarılı mühendis yıllardır içinde bulunduğu Ülkücü teşkilatın bir mensubu olarak aktif siyasetteki ilk adımını attı. Bugüne kadar yaptığı her işte başarılı olmayı ve işini en iyi şekilde yapmak için çaba gösterdiğini ifade eden Yıldırımoğlu, “Sadece ticari hayatımda değil, siyasi hayatımda da bir işe koyulduğumuzda hakkaniyetiyle yerine getirme düsturuyla hareket etmek zorundayız. Dolayısıyla yıllardır içinde bulunduğum ve terbiyesiyle yetiştiğim Ülkücü duruşumu bir sonraki aşama olan aktif siyasete taşımış bulunmaktayım. Bu duruş ve inançla Gölbaşı’na, partime ve ülkeme hizmet etmek adına her türlü çalışmayı yapacağım. Bu minvalde Ankara’da Özhaseki, Gölbaşı’nda dürüstlüğü, tarzı, vizyonu ve donanımıyla Cumhur İttifakımız tarafından belirlenen, liderimiz Devlet Bahçeli’nin kararı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle aday gösterilen Gölbaşı’nın evladı Ramazan Şimşek’i gönülden destekliyorum. Bu süreçten sonra da yıllardır hizmet ettiğim Milliyetçi Hareket Partisi’nin Üç Hilali için sahaya iniyor, Gölbaşı İlçe Başkanımız Ersin Pehlivan önderliğinde çalışmalarımızı hızlandırıyoruz.” dedi.
Alparslan Türkeş’in “Ülkücü olmak çileye talip olmaktır. Koltuğa, nimete, ikbale değil.” sözünü hatırlatan Oğuzhan Yıldırımoğlu, “Bismillah diyerek başladığım bu yolda Başbuğumun da işaret ettiği üzere koltuğa, nimete ve ikbale değil, bu kutlu davada hizmet etmeye, bu yolda da gerektiği her koşulda, her türlü cefayı çekmeye talip olduğumun bilinmesini isterim.”
OĞUZHAN YILDIRIMOĞLU KİMDİR?
1982 YILINDA Gölbaşı’nda doğdu. Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi'nden 1999 yılında mezun oldu. Cumhuriyet üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünden 2005 yılında mezun oldu. 2006 yılında Almanya Dortmund Üniversitesi'nde aynı bölümde yüksek lisansını tamamladı. İngilizce ve Almanca bilmektedir. 2005 yılında Yükselhan A.Ş. şirketinin kurucu ortakları arasında yer alıp 5 yıl şirketin genel müdürlük görevini yaptı. 2006 yılında Almanya'da Rossittis GMBH şirketinde satın alma ve kalite kontrol müdürlüğü görevini yaptı. 2010 yılında Gölbaşı Andezit Madencilik şirketinin kurucu ve ortaklarından olup halen şirketin genel müdürlüğünü yapmaktadır. Ortaokul yıllarından itibaren lise yıllarında da Gölbaşı Ülkü Ocakları'nın çeşitli kademelerinde görev aldı. Cumhuriyet Üniversitesi Kampüs Başkanlığı görevi başta olmak üzere üniversite eğitimi boyunca Sivas Ülkü Ocakları'nda farklı kademelerde görevlerde bulundu. 2007-2009 yılları arasında Ankara Gölbaşı Bayburtlular Derneği Başkan Yardımcılığı görevinde bulunup halen divan kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. Andezit Üreticileri Birliği Derneği'nde 2005 yılından itibaren divan kurulu başkanlığı, yönetim kurulu üyeliği, genel sekreterlik görevlerinde bulundu ve halen derneğin aktif üyesi olarak devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.



Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim